Creme of Nature Snot Gel buiten in een inspirerende omgeving om het product te tonen

Alternatieven voor de Creme of Nature Snot Gel

De ontzettend bekende krulgel met die bijzondere naam is al een tijdje niet meer te verkrijgen. Was jij ook zo’n fan van de Creme of Nature Snot Gel? Helaas is deze gel sinds kort geen onderdeel meer van ons assortiment, omdat het product om onbekende redenen niet meer verkrijgbaar is. Geen zorgen, we hebben de alternatieven voor je op een rijtje gezet.

Waarom is de Snot Gel niet meer verkrijgbaar in Nederland?

De Snot Gel is om onbekende redenen uit de verkoop gehaald binnen Europa en is al langere tijd uitverkocht. Helaas hebben we geen informatie ontvangen over waarom dit is gebeurd. Het is ook niet duidelijk of het product ooit nog terug zal keren in ons assortiment.

Waarom is de Snot gel een favoriete gel voor krullend haar?

De Snot Gel kenmerkt zich door de extreme hold en bijna wax-achtige substantie. Omdat de gel erg stevig is, verdunnen de meeste gebruikers deze met een klein beetje water. De gel geeft ook een enorm sterke cast. Maar welke gel komt nu het meest in de buurt? Hieronder adviseren we een aantal goede alternatieven.

Dit is de substantie van de Creme of Nature Snot Gel

Alternatieven voor de Snot Gel

1. Giovanni LA Hold Styling Gel

De LA Hold Gel is een ontzettend populaire gel en een echte bestseller. De gel is licht en geeft tegelijkertijd een sterke hold. Met een medium tot dikke textuur is deze gel ook heel goed te combineren met extra stylers.

Giovanni LA Hold Styling Gel

2. Moistful Curl Gel 

De Moistful Curl Gel staat bekend om de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. De gel heeft een wat dikkere substantie en biedt een medium tot sterke hold. Hij kan gebruikt worden door alle soorten krullen en texturen, maar staat erom bekend iets zwaarder te zijn.

Moistful Curl Ultimate Hold Defining Gel

3. Giovanni Cosmetics Magnetic Wax 

De Giovanni Magnetix Wax zal je bevallen vanwege de substantie en de stevigheid die het aan je kapsel geeft. Net zoals de Snot Gel kun je deze wax een klein beetje met water mengen om het beter te verdelen en gemakkelijker aan te brengen op je haar.

Giovanni Magnetic Force Styling Wax

4. Curlsmith Strong Hold Shine Gel 

De Curlsmith Strong Hold gel is een parfumvrije haar gel biedt een extreem sterke hold. Omdat de gel licht is, kan hij gebruikt worden bij alle soorten krullen en texturen. Door de milde samenstelling is deze gel ook geschikt voor curlies met een gevoelige hoofdhuid.

Curlsmith Strong Hold Shine Gel

5. Curlsmith Style Fixer

De Curlsmith Style Fixer In Shower Gel is een variant op de voorgaande haargel. Deze gel is iets zwaarder doordat hij meer verzorgende ingrediënten bevat. De gel is in principe geschikt voor alle soorten krullen en texturen, maar we adviseren hem met name voor haar dat droog of stug is.

Curlsmith In-Shower Style Fixer

Conclusie

Het blijft jammer dat de Creme of Nature Snot Gel niet meer te verkrijgen is, maar we hopen je met de bovenstaande opties verder te kunnen helpen in je zoektocht naar een nieuwe gel voor je krullen. Probeer bijvoorbeeld travel size formaten, experimenteer en ontdek zo je nieuwe favoriete gel.

Hopelijk heb je een goede vervanger gevonden voor de Snot Gel. Nog meer haarproducten bekijken? Shop verder in onze webshop. 

Terug naar blog

Hulp nodig?

Leer meer over hoe je jouw krullen het beste kunt verzorgen. Ontdek jouw krultype of laat je inspireren en shop de juiste haarproducten.